Vatrometi i specijalni efekti za vjenčanja

Uveličajte jedan od najvažnijih trenutaka u svom životu prekrasnim svadbenim vatrometom. Pažljivim odabirom efekata koji su naprigodniji za ostavićete svoje goste bez daha, a vašem vjenčanju dati nezaobilaznu dozu glamura.

Ples po oblacima

podna magla

Jedinstveni doživljaj „Plesa po oblacima“ .Uz pomoć specijalnih profesionalnih mašina za proizvodnju podne magle moguće je napraviti pravi oblak po kome mladenci hodaju ili plešu. Ovaj efekat se obično pušta uz prvi ples ili ulazak mladenaca u salu, a uz kombinaciju naše dekorativne rasvjete i pirotehnike vaše momente čini magičnim. Mladenci će se osećati kao u raju plešući u oblaku.

Pogledajte galeriju »

Vatreni gejziri

prskalice

Vatreni gejziri ( prskalice ) izazivaju oduševljene svih prisutnih gostiju. Najćešće se koriste u kombinaciji sa podnom maglom za prvi ples, a aktiviramo ih najćešće na refrenu vaše omiljene muzičke numere. Pored ovoga mogu i da se aktiviraju na ulasku mladenaca u salu i to vidu špalira. Za ovaj efekat koristimo isključivo profesionalna pirotehnička sredstva koja su posebno napravljena za ovu namjenu, odnosno za korištenje u zatvorenim prostorima.

Pogledajte galeriju »

Vatreni vodopadi

Izuzetan i atraktivan pirotehnički efekat u zatvorenom ili na otvorenom. Vatreni vodopadi se postavljaju na određenu visinu u dužini od 5 ili 10 metara, u zavisnosti uslova u kojima se efekat izvodi. Za ovaj efekat koristimo isključivo profesionalna pirotehnička sredstva koja su posebno napravljena za ovu namjenu, odnosno za korištenje u zatvorenim prostorima.

Pogledajte galeriju »

Vatreni natpisi i srca

Želite da iznenadite ili možda da zaprosite voljenu osobu na posebno romantičan i nezaboravan način? Učinite to natpisom ili velikim srcem koje gori. Uz pomoć malih plamenih fontana koje se montiraju u obliku slova ili srca u mogućnosti smo da uradimo natpise i srca različitih dimenzija i oblika. Odličan efekat na početku vašeg svadbenog vatrometa, ali i efekat iznenađenja

Pogledajte galeriju »

Balončići

Uvijek aktraktivni i interesantni svima, balonćići od sapunice su postali neizostavni dio svakog veselja. Za ovaj efekat koristimo profesionalne balon mašine velikih mogućnosti koje će svaki prostor napuniti oblakom balona. Dupli ventilatori bacaju balone i na 10 metara udaljenosti. Možemo da ih postavimo prilikom vašeg ulaska u salu, tokom prvog plesa.

Pogledajte galeriju »

Dekorativna rasveta za vjenčanja

Nudimo profesionalno bojenje prostora, lightshow, bojenje mladenačkog stola, ispisivanje imena ili inicijala mladenaca. Posjedujemo profesionalne LED uređaje, LED barove, LED wash-eve, roto glave, craftove, sa inteligentnom kontrolom rasvjete, gdje možemo da obojimo prostor i do 1000 ljudi. Rasvjeta se postavlja prije početka događaja, a demontaža vrši po završetku.

Pogledajte galeriju »


Galerija