O nama

PIRO-TEHNIK” d.o.o. je specijalizovano privredno društvo za profesionalno izvođenje vatrometa povodom raznih prigodnih manifestacija, kao i izvođenje  scenskih specijalnih pirotehničkih i nepirotehničkih efekata.

Sva velika događanja, od gradskih proslava do raznih sportskih događaja, jubileja , velikih uspjeha, značajnih datuma – uvijek navečer, efektno i spektakularno, obilježavaju se vatrometima.

Visoka razina naše profesionalnosti, mobilnosti,  timskog rada, a zahvaljujući vrhunskoj profesionalnoj pirotehnici i opremi koju nabavljamo od vodećih evropskih i svjetskih kompanija u ovom segmentu omogućili su nam da postanemo siguran i kvalitetan partner u izvođenju vatrometa i specijalnih efekata širom Bosne i Hercegovine.

 

Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, dugogodišnjem iskustvu naših pirotehničara i stalnom praćenju svjetskih trendova, razvili smo se u renomiranu kompaniju čije je ime postalo potvrda i garancija kvalitete.

Ukratko, vatromet u našoj izvedbi je spoj kreativnosti i ideje, vrhunske kvalitete pirotehničkih sredstava i savremene tehnologije.

Našu kvalitetu potvrđujemo sa referentnom listom gradova , festivala i drugih javnih manifestacija koje smo uspješno realizovali proteklih godina.

Naša tradicija izvođenja vatrometa i vjernost klijenata pouzdano definišu kvalitetu i profesionalnost našeg tima.